Vážení zákazníci,

dovolujeme si Vás informovat, že v období od 24. 7. do 5. 8. 2024 čerpáme dovolenou. Objednávky došlé v tomto termínu budeme postupně zpracovávat od úterý 6. 8. 2024

Tímto se Vám omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení.

Tým Amaly.cz

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Dovolujeme si Vás níže informovat o zpracování Vašich osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s právními předpisy týkajícími se ochrany osobních údajů. Totéž platí i pro naše zaměstnance, uchazeče o zaměstnání a jiné osoby, které s námi spolupracují. Jedná se zejména o nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, účinném od 25.5.2018 (dále „nařízení“) a dále zákon č. 101/2000 Sb., o zpracování osobních údajů, v aktuálním znění.

Tato informace se netýká osobních údajů právnických osob včetně názvu, právní formy a kontaktních údajů právnické osoby.

Ve všeobecných obchodních podmínkách, umístěných na našich internetových stránkách, naleznete informace o způsobu, rozsahu, účelu, právním základu, době zpracování Vašich osobních údajů a s tím souvisejících právech a jejich ochraně podle čl. 13 až 22 nařízení.

Hodnocení obchodu
5 15 hodnocení
Doporučuje
  • rychlost
  • kvalita
  • ochota
  • spolupráce
  • cena
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Objednávka velice rychle vyřízená
Objednala jsem poprvé a jsem nadšená z rychlosti vyřízení objednávky. Určitě jsem neobjednala naposledy.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Dobrý pracovitý tým.
Plně doporučuji.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Super obchod
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Super přístup
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Byl to snad jediny obchod, kde byl velký výběr toho, co jsem potrebovala
  • Super ceny
  • Rychle doručeno
O zadne nevim
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
velice ochotná kontaktní osoba, se kterou jsem domlouvala potisk hrnku a velice rychlé doručení. Zaslání vzorku ke kontrole.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Rychlé vyřízení objednávky
  • Rozmanitý sortiment
  • Příjemná komunikace
Objednávám již po několikáté a vždy jsem byla spokojena. Objednané zboží bylo rychle vyrobeno i nachystáno k odběru. Komunikace na jedničku s hvězdičkou :)
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Přehledný e-shop, kvalitní hrníčky i potisk :-) rychlé dodání zboží, perfektní komunikace, velmi dobře zabaleno. Obchod chválím a mohu vřele doporučit :-)) Děkuji.
Ověřený zákazník heureka.cz