Ochrana osobních údajů

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Dovolujeme si Vás níže informovat o zpracování Vašich osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s právními předpisy týkajícími se ochrany osobních údajů. Totéž platí i pro naše zaměstnance, uchazeče o zaměstnání a jiné osoby, které s námi spolupracují. Jedná se zejména o nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, účinném od 25.5.2018 (dále „nařízení“) a dále zákon č. 101/2000 Sb., o zpracování osobních údajů, v aktuálním znění.

Tato informace se netýká osobních údajů právnických osob včetně názvu, právní formy a kontaktních údajů právnické osoby.

Ve všeobecných obchodních podmínkách, umístěných na našich internetových stránkách, naleznete informace o způsobu, rozsahu, účelu, právním základu, době zpracování Vašich osobních údajů a s tím souvisejících právech a jejich ochraně podle čl. 13 až 22 nařízení.

Proč nakupovat u nás
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nunc auctor.
Více informací o nás
  1. Nabízíme vám široký sortiment vyzkoušených produktů
  2. Rozumíme problémům v tomto oboru
  3. Při potížích poskytujeme odbornou podporu
  4. Postaráme se o servis i náhradní díly
  5. Máme spoustu spotřebního materiálu za super ceny
  6. Všechny stroje máme opravdu skladem
  7. Specializujeme se na reklamní agentury
  8. Jsme stabilní dodavatelský partner již 10 let
Hodnocení obchodu
5 13 hodnocení
Doporučuje
  • Dobrý pracovitý tým.
Plně doporučuji.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Super obchod
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Super přístup
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Byl to snad jediny obchod, kde byl velký výběr toho, co jsem potrebovala
  • Super ceny
  • Rychle doručeno
O zadne nevim
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
velice ochotná kontaktní osoba, se kterou jsem domlouvala potisk hrnku a velice rychlé doručení. Zaslání vzorku ke kontrole.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • Rychlé vyřízení objednávky
  • Rozmanitý sortiment
  • Příjemná komunikace
Objednávám již po několikáté a vždy jsem byla spokojena. Objednané zboží bylo rychle vyrobeno i nachystáno k odběru. Komunikace na jedničku s hvězdičkou :)
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Přehledný e-shop, kvalitní hrníčky i potisk :-) rychlé dodání zboží, perfektní komunikace, velmi dobře zabaleno. Obchod chválím a mohu vřele doporučit :-)) Děkuji.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
Skvělá komunikace, rychlé dodání.
Ověřený zákazník heureka.cz
Doporučuje
  • rychlost,profesionalita, skvělá komunikace. Budu objednávat i nadále.
Ověřený zákazník heureka.cz